Snuppananni

Helgen i korthet.

Publicerad 2010-11-28 21:36:42 i Vardagens påhitt,

Denna helg har varit väldigt lugn.
Har varit så kallt så jag har inte velat gå ut.

På lördagen så blev de en storstädning på förmiddagen, sen blev de lite Adventspyntande på eftermiddagen. Satte upp lite fina julgardiner och ställde upp adventsljustakarna. Var även en sväng till Biltema och skulle inhandla lite nya lampor till stakarna eftersom 2 av dom gav upp förra året. Köpte två paket med lamor så jag visste att de skulle räcka. Men när jag kom hem så hade jag köpt fel lampor. Trodde stakarna bara hade 5 armar men dom hade 7 o då funkar inte lamporna.. *suck*
Vi gick även över till Ö&B en sväng, men fy fasen va kallt de var ute.. Känndes som -30 fast de säkert bara var -10.
På kvällen så blev de lite paket inslagning. Bra att ha de gjort så man slipper sitta med de dagen före julafton. För då är de säkert så mycket annat man ska hinna med.

Söndagen bjöd på en resa till älskade lillebror i Björsjö för att Stefan skulle hjälpa han och kolla på hans mopedbil som inte går som den ska. Så stefan och jonas tillbringade ca 3 timmar ute o skruvade i -7 grader ungefär. Jag och Rasmus gjorde de enda rätta och höll oss inne. Jag passade på att springa en sväng med jonas dammsugare för att hjälpa honom göra lite julfint.
Vi var även en vända till biltema för att inhandla rätt lampor denna gång, men då var dom slutsålda. *morr* så de blir helt enkelt inga stakar i sovrummet iår. Får sätta upp stjärnan o en ljusboll istället.

Nu är de dags att krypa till kojs o sova en stund innan de är dags att mata Rasmus igen.

Sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annica

En heltidsarbetande småbarnsmamma som älskar att sy barnkläder. Tränar lite titt som tätt, med målet att klara mer än jag själv tror att jag klarar.. Sambo med Stefan sedan snart 4 år, min personliga tränare och uppmuntrare.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela