Snuppananni

Nya skor..

Publicerad 2012-08-31 21:47:10 i Vardagens påhitt,

Råkade klicka hem ett par nya skor för ett par dagar sedan. 
 
 
 
Salomon Speedcross 3. Black/Dynamic/Fancy Pink. 
 
Dessa skor ska få följa med mig ut i löpspåren under hösten. Perfekta matchningen till mina träningskläder från Craft. 
Såg dessa på Intersport i Västerås i lördags men då saknade dom min storlek. Har sökt med ljus och lykta både i butiker och på nätet efter dessa men de har inte gått att hitta denna färg i min storlek. Stort tack till Wiggle i England som hade dom i lager.
 
 
Bilderna är lånade från Sportamore, men skorna är köpta från Wiggle i England. 

Springer för livet..

Publicerad 2012-08-30 20:56:08 i Vardagens påhitt,

Ja så känns det iallafall just nu. Men bara för att komma iform till det är dags att köra Kortvasan i vinter. 
 
Kan väl säga att jag återupptagit träningen igen efter sommaruppehåll. Stefan och jag tog en "liten" löptur runt åkrarna här hemma förra tisdagen.
Jag är inte helt säker på sträckan men nånstans mellan 3-4km borde de vara.Vändan vi springer går på leriga åkervägar, ner i en ravin, över en bro och upp för ravinen, runda en stolpe och sen samma vända hem igen.Eftersom den vändan var den första på länge nu så klarade jag inte av att springa hela vägen utan tog ca 8 promenadbitar á 50-100meter.Jag stannade även denna gången vid bron och vilade medan Stefan sprang upp och rundade stolpen.
Totalt tog det ca 40 minuter och jag var död när vi kom hem igen. Benen skakade och jag sjönk ihop som en säck potatis i duschen. 
 
 
I söndags tog vi en ny omgång. Träningsvärken från tisdagen hade gått över och jag gav mig den på att springa mer och gå mindre. Samma vända denna gång och nu tog det 34minuter och jag gick enbart 3 gånger och då ca 20-30sekunder per gång. Denna gång orkade jag även med att springa upp och runda stolpen. Sprang hela vägen dit och vilade/promenerade enbart på vägen tillbaka.
Mäkta stolt över mig själv. 
 
Denna vecka har Stefan jobbat eftermiddag och eftersom jag är lite feg och inte vågar springa själv så har jag och Rasmus gått promenader istället. 2,5km powerwalk med barnvagn både i tisdags och igår. Härligt. 
Förutom det så har jag även börjat springa "varannat steg" i trapporna jag städar på dagarna. Det blir mycket träning på 75 trevånings trapphus.
 
Det var väl en liten uppdatering på min uppladdning inför Kortvasan. 
 



 

Om

Min profilbild

Annica

En heltidsarbetande småbarnsmamma som älskar att sy barnkläder. Tränar lite titt som tätt, med målet att klara mer än jag själv tror att jag klarar.. Sambo med Stefan sedan snart 4 år, min personliga tränare och uppmuntrare.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela