Snuppananni

Uppdatering av livet!

Publicerad 2010-04-26 17:04:12 i Vardagens påhitt,

Usch så jag är dålig på att uppdatera här. Men jag har inte riktigt tiden heller. har så mycket annat att pysla med.

I helgen var de fullt upp. Lördagen bjöd först på provkörning av skoter i Nybrobacken. Älsklingen,Svärfar o Andreas var dit o utnyttjade den sista snön i stan.Jag och grodan fick en försiktig åktur upp för halva backen för att kunna ta lite bilder o nån film på testkörningen. Var kul o se vilken skillnad allt meckande hade gjort. Dom verkade väldigt nöjda med resultatet i varjefall. Det är ju Backtävling i Gesunda till helgen så då måste skotern gå som ett skållat troll.

På eftermiddagen så  tog vi oss an min lillebrors mopedbil som inte vill fungera som den ska. Var till Ludvika och hämtade den i tisdags. Men bara namnet säger ju varför den inte fungerar. Kina må ha god mat men int f*n kan dom göra mopedbilar. Visade sig dock efter lite känna o klämma att variatorn satt helt löst. Den borde inte ens ha gått att köra en meter. Men vi lyckades köra den upp på släpvagnen och av igen o sen parkera den där den står nu. Så gick gjorde den. Älsklingen fick nästan riva hela bilen för att kunna ta loss den oxå. Men nu är de bara o hoppas på att de finns delar att köpa så den går att laga.

Kvällen bjöd på grillning av flintstek, med pommes och halloumi ost.
Efter de var vi så trötta att de blev tv tittande i sängen och lite sortering av bebiskläderna. Måste ju sortera upp storlekarna lite. Kan ju inte ha allt framme för då tror man att man har massor med rena kläder osså upptäcker man att de är storlek 68 eller nåt. Då blir de jobbigt. Så nu är de bara storlek 50 o 56 som ligger i garderoben. Men de är ju en hel del de med. Stackars bebis kommer nog inte hinna med o använda allt innan de är urväxt.

Söndagen blev en lugnets dag. Glass i Torsång, beställning av babyskydd till bilen och en kik på Lager 70 som öppnade i fredags. Avnjöt även en American take away pizza som avslutning på dagen.

Idag har de varit jobb för hela slanten. Älsklingen jobbar Em o kommer inte hem föräns 12 i natt.
Ska nog ta mig lite rester av grillmaten och sätta mig i soffan och kika lite tv.

I morgon blir de förlossningsföreläsning (långt ord) på Mvc. Är ju dags att börja fundera över sånt nu när de bara är 69 dagar kvar. Men ännu bättre är att då är de bara 3 dagar kvar innan jag blir ledig för låååång tid framöver. Ska bli skönt.

//Annica

ny bild

Publicerad 2010-04-23 15:21:06 i Vardagens påhitt,

magen v 28+6

Här kommer en ny bild på magen. Eller egentligen hela mig.. :D
denna bild är tagen den 18/4. Alltså v 28+6.

Lovar att uppdatera lite mer senare, men nu väntar matlagning.

Helgen som gått!

Publicerad 2010-04-18 17:57:49 i Vardagens påhitt,

Snart har ännu en helg gått! Hur kan de vara så att all ledig tid går så fort medan alla arbetsdagar går supersakta?

Fredagen vart ganska lugnt. Först vart de arbete o kinalunch med kollegorna, en mammaledig kollega och hennes bebis var oxå med. Riktigt trevligt.

Sen hem o duscha. På kvällen var vi bortbjudna till Vivi på fika. Gumman fyllde 20 år.
Hjälpte henne fixa till lite i lägenheten, älsklingen byggde ihop soffan medan jag o madde gjorde lite småfix. Blev kvar hos henne till 23 tiden då de var dags att åka hem o få lite sömn.

Lördagen var de skotertävling i Nybrobacken inplanerad. Så upp tidigt för att åka o lasta på skotrarna o dit o testköra lite. Jag var kameraansvarig dagen till ära. Kommer nog en bild lite senare.
Älsklingen slutade 4a i finalen så de var bra kört av han även fast skotern inte alls gick som den skulle. I deras klass var dom visserligen bara 7 startande men ändå. Var även massor med nyare skotrar där och tävlade oxå.  Var lite kallt och blåsigt med inslag av regn, men de skrämde tydligen inte bort publiken. Var jättemycket folk där och tittade.

På kvällen var de tänkt att vi skulle åka till Vivi på fest men jag mådde tjyvens efter vi kom hem från tävlingen. Älsklingen försökte truga o muta med all möjlig mat och dryck utan att de hjälpte.
Mådde illa, nästan som när man är magsjuk. Fick tillslut i mig en halv skål vaniljyougurt o ett glas vatten. Sen bädda jag ner mig i sängen vid halv 7. kände mig lite bättre efter nån timme o åt lite glass. Vid halv 10 hade aptiten återkommit o jag tog en varma koppen o gick o sov för natten.

Idag söndag har de betats av en att-göra lista utan dess like. Allt från städa huset till tvätta bil o kläder. Så nu är de snart dags att tända grillen. Allas våran däckslav kommer förbi o äter lite med oss oxå, ska bli skoj.

Hoppas alla andra haft en trevlig helg med.

//Annica

Nytt Bm besök

Publicerad 2010-04-15 16:30:59 i Vardagens påhitt,

Då var vi till barnmorskan igår då o kollade hur lill*n mår.
Verkade vara bra med både mamma o barn :).
Mitt blodtryck låg på 115/70 så de såg fint ut.
Grodan hade 146 i hjärtslag och pickade på riktigt starkt.
Sf måttet var 28 så de stämde bra med kurvan oxå.
Skulle ta lite fler prover nästa gång jag ska dit.
H*n låg med huvudet neråt o rumpan uppe vid mitt högra revben o sparkade lite grann när Bm bökade runt.

Pratade även lite grann om myter kring vad de blir för kön. Beroende på hur magen såg ut så skulle de bli pojke, hormonranden på magen var pojke, men hjärtljuden sa tjej enligt dessa myter. Vad vet jag, men oavsett så blir de älskat och de är väl de som är de viktiga.

Konstaterade även att jag har en släng av foglossning och bör varva ner o ta det lite lugnare. Men de är svårt när man har ett arbete med monotona rörelser o tidspress.
Men nu är de bara 10 arbetsdagar och totalt 15 dagar kvar innan jag går hem.

Just nu bråkar grodan runt för fullt i magen. Tycker nog inte om när jag är för stilla.

Ska nog ta mig en dusch och sen åka iväg o kika efter en födelsedagspresent till en kompis som fyller 20 i morgon.

Bara 80 dagar kvar nu, längtar verkligen efter att se vad som gömmer sig i magen.

Påskhelg

Publicerad 2010-04-07 20:26:50 i Vardagens påhitt,

Jaha då var denna påsk över för i år.
Själv var jag inte hemma o åt en massa tråkig påskmat. Nej jag o älskade var landet runt nästan.

Vi började våran lilla påsksemester med uppstigning 05.00 på långfredagen, frukost och inpackning i bilen.
Klockan 6 startade bilresan som tog oss neröver södra delarna av sverige. Vi tog ett frukoststopp på McD i örebro. Skönt att få sträcka lite på benen. Var även skridskobana på vägen mellan kopparberg och örebro så vi fick snigelköra i 50-70 för att hålla oss på vägen. Vi hade ju varit så smarta o satt på sommardäcken på Evon. :D
Efter detta stopp så fortsatte resan i ytterligare nån timme tills vi slutligen nådde målet för dagen. Jönköping.

Var in på hotellet och bokade oss en parkering i garaget och for sedan ut till Elmia. Fick tag på en perfekt parkering utanför norra entren. Nästan ingen kö för att komma in och köpa biljett var de heller. Passade ju oss perfekt. Sedan förflöt dagen ganska fort. Den ena bilen efter den andra. Massor med folk överallt.
När vi senare på eftermiddagen började tröttna och min rygg o mitt bäcken inte ville vara med längre så gav vi upp o åkte o checkade in på hotellet. La oss o vilade en stund o njöt av att vara lediga.

Magen började knorra lite senare mot kvällen så vi tog oss ut på stan för att ragga rätt på nå mat. Blev Jensens böfhus. Kanon goda nötköttsrätter. Jag tog en vitlöksbiff på 190gr, med råstekt potatis, tsatsiki o marinerade vitlökar till.
Efter maten blev de att duscha o slappa lite på hotellrummet.

På lördagen åkte vi återigen ut till elmia o kikade på bilarna. Framåt eftermiddagen så var vi tvungen att påbörja våran fortsatta bilfärd. Nästa stopp var ju Ullared. Med inchekning på campingen senast 18.00.
Väl framme blev de att jaga efter mat. ALLT i Ullared var stängt. så vi fick glatt sätta oss i bilen o åka till Varberg för att hitta lite mat.
Mätta o nöjda surfade vi runt lite i varberg en stund innan vi begav oss hem till stugan o sov. Stefan fick även syn på helgens absoluta höjdpunkt. En tvättstation! Han var så sugen på att tvätta bort allt salt från bilen att han knappt kunde vänta till söndagen. ;)

På söndagen var ju Gekås stängt o vi tog en tur till varberg igen o käkade lite, inhandlade kvällsmat och så klart tvättade bilen. På vägen hem till stugan så stannade vi på NetonNets lagershop som hade öppet. Där inhandlades de ett bluetooth headset till mig o ett roligt frågekorts spel att spela på kvällen. Sen vart de mest slappa i stugan eftersom att de regnade hela dagen.

PÅ måndagen så kom dagen jag längtat efter. Stora shoppingdagen på Gekås. Upp tidigt o städa o checka ur stugan o ställa oss för att köa. Tog 1 min att komma in då vi var bland de 30 första i kön. Väl inne blev de en massa shopping. Mest till grodan men även ett o annat till mig o stefan förståss. totalt slutade de på ca 2800 för mig o 1400 för stefan. Riktigt stolt över att han orkade med att gå runt o kolla när de var så mycket folk o rörigt. Min kropp började tröttna ur o ville åka hem strax efter lunch men vi höll ut o åkte hem vid 15 tiden.

Bilresan hem var nog den skönaste. Längtade hem för att få packa upp allt o sen sova. var hemma vid 22 tiden så de tog lite mer än 6,5 timme att åka hem. Med stopp för kissa o äta.

Detta var alltså min helg. HUr har eran varit??

//annica

Om

Min profilbild

Annica

En heltidsarbetande småbarnsmamma som älskar att sy barnkläder. Tränar lite titt som tätt, med målet att klara mer än jag själv tror att jag klarar.. Sambo med Stefan sedan snart 4 år, min personliga tränare och uppmuntrare.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela