Snuppananni

Ingen stress :)

Publicerad 2012-05-12 13:10:05 i Vardagens påhitt,

Denna helg ska jag bara ta det lugnt och göra det som faller mig in. Ska spendera helgen i stugan tillsammans med familjen och gammelfarmor.

Fredagen bjöd på en kort arbetsdag och efter det styrde vi vår kosa mot stugan. Första stoppet blev i insjön där vi åt lite lunch och shoppade lite. Rasmus provade en av dalahästarna på Clas Ohlsson.

Väl framme i stugan tog jag med Rasmus på en promenad runt dammen. Tanken var att han skulle få sova lite middag. Men det var inte hans tanke. Han ville bara titta på vattnet. :)

Lördagen bjöd på en tur in till Mora på förmiddagen och en tur längs med Vasaloppsvägen eftersom Stefan ville visa mig var jag skulle åka skidor nästa år.
Får se vad eftermiddagen bjuder på.

Det kom ett paket...

Publicerad 2012-05-10 20:58:37 i Vardagens påhitt,

Måste bara visa er. Min kusin som driver träningssidan Gymglam är så härlig..
Hon skulle skicka ett paket till mig med lite inspiration till min hobbyverksamhet. Inspiration var de sannerligen. Men inte enbart till min hobby utan även till mig.
I paketet låg det:
En sportBH, vilken förövrigt är min favorit. Köpte en sån här för många år sedan och den är fortfarande underbar att ha på sig.
Ett Linne. Perfekt för sommarens utomhusträning i löpspåret.
och sist men absolut inte minst.
ett par tights som jag kan kuta runt i.
Alla kläder är från Casall och underbart sköna att ha på sig. Kanske det blir en riktigt bra konkurrent till mina Craft kläder. Vilket fall så ska jag testspringa dessa kläder till helgen. Då kanske de även kommer upp lite Live bilder så man ser hur dom sitter på. Känner mig inspirerad till 1000 nu, faste regnet öser ner utanför fönstret.
Massa tack så mycket till underbara Caroline.

Vänskap

Publicerad 2012-05-10 20:10:47 i Vardagens påhitt,

Nu var de år och dar sedan jag skrev nått här sist. Usch fy på mig, skämmas är vad jag borde göra. Men det har jag inte tid med så istället lägger jag upp lite fina bilder från i tisdags eftermiddag när min bästa barndoms vän var här och hälsade på oss..
Finaste Linda och Rasmus
Vi käkade lite god mat, promenerade, pratade, skrattade och slappade i varandras närhet, precis som gamla dar.
Vi hade inte många timmar tillsammans men vi utnyttjade dom bra ändå.
Vi tog liten i vagnen och gick på en vårpromenad i byarna. På sånna promenader kan man hitta på spännande saker.

Man kan hitta ett dike med vatten där man kan kasta sten, och höra PLOPP, när de landar i vattnet.
Eftermiddagen blev kväll, kvällen blev natt och vi satt fortfarande vakna när Stefan kom hem från jobbet strax efter midnatt, fast båda var trötta och skulle upp och jobba tidigt. Men lite sömn kan man väl offra när man inte träffas så jätteofta.
På onsdag morgon satte vi oss i varsin bil, och åkte till varsitt jobb, i olika delar av stan.
Jag har inte insett tidigare hur mycket jag saknat våran vänskap och närhet när vi har bott i olika delar av landet, men nu förstod jag hur mycket jag saknat den. Får se till att vi träffas oftare nu när vi BARA har ca 9 mil mellan oss.

Om

Min profilbild

Annica

En heltidsarbetande småbarnsmamma som älskar att sy barnkläder. Tränar lite titt som tätt, med målet att klara mer än jag själv tror att jag klarar.. Sambo med Stefan sedan snart 4 år, min personliga tränare och uppmuntrare.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela