Snuppananni

Förvirrad

Publicerad 2010-10-19 15:25:55 i Vardagens påhitt,

Usch!
Vaknade i natt var kissnödig.
När jag skulle gå till toa så vinglade jag över hela huset utan kontroll på kroppen. Kände mig helt yr, ja nästan full. Noll koll på kroppen o kunde inte fokusera med blicken. Jätteotäckt!!
Lika var de nån timme senare när Rasmus vaknade o jag skulle ta upp han o ge han mat. Stod mellan hans o min säng o vinglade o hade ingen kontroll.

Var fortfarande helt matt, trött o borta i skallen när jag vaknade i morse, ingen kontroll på kroppen o ingen balans nästan.
Känner mig fortfarande helt förvirrad. Känns som allt snurrar när jag blundar.

Trotts detta lilla bekymmer så har jag lyckats klara av dagens rutiner bra ändå, även om de tagit lite längre tid.

Var över till Svärmor/Farmor på förmiddagen med Rasmus en sväng o hälsade på henne o hennes dagbarn o läste morgontidningen.

Efter lunchen så skulle jag "bara" gå till soptunnan med soporna, men det slutade med en långpromenad runt berget. Kanonskönt med en ca 3 km lång promenad i regnet.
Fick rensa skallen lite o fick även lite motion. Men bäst av allt vara att Rasmus fick sova lite middag.
Jag har nog aldrig uppskattat att vara ute när de regnar, men idag var de underbart. Fick lite ny energi och jag tror mitt huvuvd blev lite bättre. Ska se till o dricka massor med vatten nu för att få vattennivån i skick oxå.

Om en timme ungefär kommer hjärtat hem. Han har jobbat o ska försöka få med sig båda våra bilar hem idag. Den ena (V70:n) har varit på underredsbehandligen över helgen. Får se om svärfar hjärlper han eller om vi ska åka o hämta den efter vi ätit kvällsmat.
Kvällsmaten som idag kommer bestå av Korvstroganoff och makaroner, helt enligt Stefans önskning.

Å här skönt kan man sova när man är ute i sin favorit vagn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annica

En heltidsarbetande småbarnsmamma som älskar att sy barnkläder. Tränar lite titt som tätt, med målet att klara mer än jag själv tror att jag klarar.. Sambo med Stefan sedan snart 4 år, min personliga tränare och uppmuntrare.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela