Snuppananni

Nya upplevelser!

Publicerad 2010-09-19 08:59:45 i Vardagens påhitt,

Igår var en fin dag.
Började med att åka runt halva stan o göra olika inköp. Kupolen, Färghandeln, Biltema.

På kupolen blev de en flaska Fixativ till min fina blyertsteckning som jag fått av min fostermamma i present, en bild på Rasmus, som hennes abetskollega gjort. Kanon fin. Lägger upp en bild i en senare blogg så får ni se den.

På färghandeln blev de Kopparmetallic färg till våra skåpluckor i köket som älsklingen håller på o målar om. Har nog berättat om dessa luckor i en tidigar blogg. Men det har vart stiltje med de projektet sedan vi fick Rasmus. Dels för att de varit så bra väder i sommar så vi bara velat vara ute o dels för att jag inte kan ha Rasmus med när jag målar på grund av lukten från färgen. Men nu är dom snart klara.

På biltema skulle älsklingen ha en förlängningskabel. Vi har satt upp en ytterbelysningslampa med rörselsvakt vid soptunnan. För när de blir mörkt här ute på landet så blir de becksvart. Då är de inte så roligt att gå med soporna till tunnan.

Efter en lunch bestående av rester från fredagskvällens Thaimat så gav sig Stefan ut på Gräsklipparen. Medan jag plockade undan lite på gården. Hjälpte svärmor o räfsa lite där hon hade slagit med lien o gjorde lite fint mot skogsbrynet.
Stefan tyckte att jag skulle provköra gräsklipparen. Jag har ju aldrig ens suttit på en åkgräsklippare, så de var väl hög tid o göra de. Fram med hörselskydden o sen försöka sig på o köra. Det var inte de lättaste o gasa med högerhanden samtidigt som man ska ratta med vänsterhanden o få ett snyggt resultat. Jag klippte rondellen framför vårat hus helt själv. Det blev väl inte nå runda snygga ringar direkt utan mer ovalt. Men jag är nöjd, de var ju trotts allt första gången för mig.

Gick sen o provslog lite med lien vid skogsbrynet oxå. Det var inte heller de lättaste o få till så de blev bra. Jag är nog inte född till att bo på landet tror jag. Men de var kul.

Det var ena riktigt roliga o nya upplevelser för mig. Kommer nog bli mer av de till nästa sommar skulle jag tro.

Tog en tur med bilen på kvällen och köpte en efterrätt på Max. En Lyxmilkshake med Jordgubb. Åh den var smaskig! Något att rekomendera.



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annica

En heltidsarbetande småbarnsmamma som älskar att sy barnkläder. Tränar lite titt som tätt, med målet att klara mer än jag själv tror att jag klarar.. Sambo med Stefan sedan snart 4 år, min personliga tränare och uppmuntrare.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela