Snuppananni

V70 R AWD " Den Blå"

Publicerad 2010-09-22 12:06:17 i Vardagens påhitt,

Var till Mora igår och kollade på "Den Blå" som Stefan har suktat efter ända sedan han fick se att den låg som inkommande bil på Bilkompaniet i Mora.
Stefan har ringt var o varannan vecka till försäljaren för att höra om bilen kommit in eller om han visste när den skulle komma. Men förra veckan så ringde han och reserverade bilen i sitt namn så han skulle ha första tjing på den när den väl kom in.
I fredags ringde försäljaren o meddelade att bilen kommit o att han skulle lämna in den på rekond o att de skulle gå bra att komma nu i veckan o kolla på den. Vilken Låååååång helg de blev för Stefan.
På söndagen så blev ju 945an såld, så då hade vi ingen kombi att åka med längre. Men de gjorde inget eftersom att vi skulle iväg o kika på v70:n.

Det är en v70 R AWD från 06. Gått 6700 mil o fullservad.Den är BLÅ, vilket är en ganska svårfångad färg.
De allra flesta som säljs är ljus eller mörkgråa.
Detta var precis den bil stefan ville ha. Förutom att de är en gubbpoäng på den, Automatlåda.
Han hade hellre vela haft Manuell, men eftersom de är en geartroniclåda så kan man ju även växla manuellt med den. Så de fick duga.

Efter att vi köpt den så åkte vi o käkade lite mat innan de var dags att åka hem till gården igen.

Rasmus stortrivdes i bilen. Undertiden vi var o provkörde bilen o pratade mded försäljaren och kikade på bilen så var Rasmus med Farfar o lekte i bilhallen.

Lägger upp några bilder så ni får se våran nya pärla.




Rasmus Provsitter förarsätet o är nöjd.



Rasmus o Farfar leker i bilhallen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annica

En heltidsarbetande småbarnsmamma som älskar att sy barnkläder. Tränar lite titt som tätt, med målet att klara mer än jag själv tror att jag klarar.. Sambo med Stefan sedan snart 4 år, min personliga tränare och uppmuntrare.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela