Snuppananni

Stöten grande finale med klass

Publicerad 2011-04-18 15:00:53 i Borlänges Ockelbopojkar,

Helgen bjöd som jag tidigare berättat på Stöten grande Finale. Detta år var de besökare med klass som var där och visade upp sig. Kändisar så som JAS Gripen och Borlänge Ockelbo Pojkar.

Vid lunchtid på fredagen bröts lugnet av ett Jasplan som kom inflygandes över skidområdet. Den cirkulerade några varv runt området och gjorde lite loopar och störtdykningar. Riktigt häftigt att se.


När Gripen hade gjort en fin avslutning och flög hemöver igen så började Stefan o hans vänner testköra skotrarna.
Tystnade och lugnet bröts återigen och det blev några uppvisningsvarv på banan i slalombackens nedre del. Även fast de bara var uppvisning så kör killarna som om de vore en tävling med livet som insats. Dom kramar ur alla krafter som finns i dom 40 år gamla tävlingsmaskinerna.






Även på lördagen blev den en uppvisning/tävling av killarna. Arrangörerna var lyriska och berättade för oss efter lördagens uppvisning att de var som mest folk under tiden dom körde.  En kille sa även att de snackas om Borlänges Ockelbo pojkar på stan i Stockholm. Det är kul.

Många har ju kanske aldrig sett en ockelbo i fint skick och som tuktas så hårt som dessa. De är många som har fina exemplar, men som bara tittar på dom i garaget och aldrig använder dom, med rädsla för att dom ska gå sönder.

Aja nu har ni ju fått ett humm om vad vi gjorde i helgen. kolla gäna på www.4ever300.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annica

En heltidsarbetande småbarnsmamma som älskar att sy barnkläder. Tränar lite titt som tätt, med målet att klara mer än jag själv tror att jag klarar.. Sambo med Stefan sedan snart 4 år, min personliga tränare och uppmuntrare.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela