Snuppananni

Slipper svälta.

Publicerad 2011-06-21 11:42:42 i Vardagens påhitt,

I lördags var de släkt träff med Stefans släkt på hans mormors sida. Vi var ute på Tyllsnäs Udde och det var jättetrevligt. Det var ca 75 pers varav 3 från Usa anmälda.
På menyn stod det Grillbuffé med potatisgratäng och rödvinssås, Rabarberpaj med vaniljsås till efterrätt och Vikabröd med Gustafskorv till kvällsvickningen. Medelåldern på denna träff var väl ca 70 eller något sånt.
På söndagen så var de fullt upp med att ta reda på resterna av maten som blev över efter festligheterna. Vi delade allt som var kvar på 4 familjer och då fick vi i vår familj; 4 paket korvbröd, 40 grillkorvar, ett paket vikabröd, två gustafskorvringar, 5 paket med 4 marinerad kycklingfileér i varje, 2 paket med marinerat kött, Potatissallad, majs och oliver till förbannelse. Även 2 rullar med vitlökssmör. Vi kommer ha grillmat för resten av den här sommaren. Det mesta hamnade i frysen, men en del blev även matlåda till igår.
Från det ena till det andra så har Rasmus nu i helgen börjat med att resa sig själv utan stöd och kan stå utan stöd kortare stunder. Så snart kommer nog dom första stegen oxå. Han springer på i full fart runt alla möbler och sliter o drar i det mesta. En riktigt livlig kille.
Nu på lördag är de tänkt att våran familj, och Rasmus kusin med familj ska åka till Furuvik och kika på alla djuren. Vi får hoppas på att de blir fint väder så vi får en mysig dag. Vad ska ni andra göra?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annica

En heltidsarbetande småbarnsmamma som älskar att sy barnkläder. Tränar lite titt som tätt, med målet att klara mer än jag själv tror att jag klarar.. Sambo med Stefan sedan snart 4 år, min personliga tränare och uppmuntrare.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela