Snuppananni

VAB

Publicerad 2011-11-28 08:50:42 i Vardagens påhitt,

Varför krånglar hans mage var o varannan vecka?

I torsdags när jag hämtade Rasmus på dagis så låg han på skötbordet och blev tvättad efter att blöjan läckte för att han var lös i magen.
Detta är inte första gången utan de händer typ varannan vecka att dom säger på dagis att han varit lös i magen och dom misstänker magsjuka. När vi väl kommer hem så är de inge mer. Dagen efter när vi är hemma är han helt normal i magen. 

Vi vet att han blir lite gasig av lök, men inte att han blir lös. Frågan är bara om det är magsjuka eller om det är något annat, något han inte tål.

Igår bytte vi bajsblöja 5 gånger på eftermiddagen och mot slutet av kvällen så var de ganska löst. Så idag blir det en hemma och vila magen dag. Han var lite lös i morse när vi vaknade och bytte så då är de lika bra att vara hemma för annars så ringer dom från dagis iaf.

Han är pigg och glad, äter som en häst, ingen feber. Varför skulle de då vara magsjuka bara för att han är lös i magen? Nej de känns som att de är något som han inte tål.

Vi funderar på om de blir för mycket mjölk.
Han äter alltid yoghurt och puffat ris och en mjuk smörgås till frukost hemma. Men sen om dom dricker mjölk till maten eller till mellis på dagis, så kanske de blir för mycket och hans mage reagerar på det.




Just nu är han piggare än vanligt och röjjer som en virvelvind. Ser ut som ett bombnedslag här hemma. 

Vi ska nog ta och gå ut en stund och leka av oss i den lilla snön som ligger på marken. Får se hur Rasmus reagerar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annica

En heltidsarbetande småbarnsmamma som älskar att sy barnkläder. Tränar lite titt som tätt, med målet att klara mer än jag själv tror att jag klarar.. Sambo med Stefan sedan snart 4 år, min personliga tränare och uppmuntrare.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela