Snuppananni

En upplevelse.

Publicerad 2011-09-11 19:39:52 i Vardagens påhitt,

Idag var vi uppe strax efter tuppen. Rasmus sov hela natten i sin säng och vaknade först vid 06.40 och ville leka. Stefan klev upp strax efter honom, och vid 8 kom Rasmus och väckte mig med "mama mamma maama mama"

Strax efter frukost så åkte vi till gammelfarmor och hälsade på lite. Tog även med Rasmus "nya" säng hem. Den "nya" sängen är farfars gamla säng som han sov i som barn. 
Nu ska de bara målas klart i Rasmus rum sen ska de inredas, och när han lärt sig hur man kommer ur sin nya säng så ska han få flytta över till sitt nya rum. 

När vi kom hem så fick vi förfrågan om vi ville följa med farmor/svärmor på Kyrkvisning.
Det var öppet hus i Stora Tuna kyrka och man fick gå runt överallt och kika. Det var även visning av kyrktornet och vi klättrade upp i det och spanade ut över nejderna.
Det var en riktigt brant och smal trappa. Stefan bar Rasmus hela vägen upp och ner.
På vägen ner så följde guiden med oss och visade även klockorna och berättade lite om dem. Som ett fint avslut så bad han oss hålla för öronen. Sen sa de DOOOONG... Han ringde i den största av dom 4 klockorna och jag lovar att de ringde i hela huvudet när man stod ca 2 meter från den. Det var ett riktigt maffigt ljud och en kul upplevelse. Det är inte varje dag man är i ett kyrktorn. 

Eftermiddagen bjöd på massa bus med Rasmus och även fika hos Farmor. Hemma hos farmor var även gammelmormor/farmor? vad nu farmors mamma blir till Rasmus,är inte så bra på släktträd.

Det har varit en mysig söndag med fina människor. 

Nu blir de slapp i soffan med älsklingen innan de är dags att sova.
Hoppas ni haft en trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annica

En heltidsarbetande småbarnsmamma som älskar att sy barnkläder. Tränar lite titt som tätt, med målet att klara mer än jag själv tror att jag klarar.. Sambo med Stefan sedan snart 4 år, min personliga tränare och uppmuntrare.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela